Joona Haatainen

12.6.2021

Troot vahvistaa TikTok- ja esports -osaamistaan, kun Erik Rauhala liittyy remmiin

Troot vahvistaa TikTok- ja esports-osaamistaan, kun Erik Rauhala liittyy Trootin tiimiin luovana tuottajana. Juuri kauppatieteiden opinnot Turun kauppakorkeakoulusta valmiiksi saanut Erik siirtyy Trootiin A-lehdiltä.“Olemme todella innoissamme saadessamme Erikin kaltaisen huippuosaajan tiimiimme! Erikillä on kokemusta TikTokista sisällöntuottajan näkökulmasta, mikä vahvistaa entuudestaan Trootin TikTok-syväosaamista. Erikin vuosien kokemus vaikuttajakampanjoiden hallinnoinnista A-lehdillä sekä pro gradu -työ e-urheilun ja vaikuttajamarkkinoinnin yhdistämisestä on ainutlaatuinen yhdistelmä”, iloitsee Trootin toimitusjohtaja Joona Haatainen.“Olen aina pitänyt Trootia vaikuttajamarkkinoinnin pioneeritoimistona Suomessa ja on todella hienoa päästä osaksi tätä porukkaa! Vuonna 2021 nähdään varmasti koko alalla entistä ammattimaisempia ja luovempia vaikuttajayhteistöitä ja näenkin että pitkäaikaiset, sekä brändiä että vaikuttajaa sitouttavat yhteistyöt tulevat olemaan enemmänkin sääntö kuin poikkeus”, Erik kiteyttää.Erik liittyy osaksi Trootin tuotannon ja suunnittelun tiimiä tammikuussa 2021.

Katso myös

Tutustu blogiimme→

Kaisa Suomela

21.10.2021

Monikanavaista vaikuttajamarkkinointia yleisön ehdoilla

Trootin tiimit tekevät tiiviisti yhteistyötä vaikuttajien ja sisällöntuottajien kanssa. Mitä yleisö toivoo vaikuttajilta ja miten vaikuttajat itse näkevät oman yleisösuhteensa? Jututimme eturivin vaikuttajia eri somekanavien roolista ja kanaviin tuotetun sisällön tulevaisuudesta – tässä kolme kiinnostavaa nostoa.
Lue lisää →

Joona Haatainen

14.10.2021

FOOM palaa podcastina - käsittelyssä sosiaalinen media

Uudessa FOOM-podcastissa perehdymme sosiaalisen median ajankohtaisiin trendeihin Joonan ja markkinoinnin asiantuntijoiden sekä sisällöntuottajien matkassa. Loppuvuoden aikana käsitellään muun muassa teemoja kuten lyhytvideot, esport, vaikuttajamarkkinointi sekä viihdebrändin rakentaminen somessa.
Lue lisää →