Kaisa Suomela

2.5.2023

Creative Content Production esittäytyy

Content-tiimimme tuottaa Trootin tavaramerkiksi vaikuttajamarkkinoinnin ohella muodostuneet kanavanatiivit sisällöt brändille kuin brändille kiinteistötekniikasta lääkemarkkinointiin tai vaikkapa rekrytointipalveluun. Tiimi jakaa mielellään myös osaamistaan muille ja käykin ahkerasti kouluttamassa brändiviihteestä kiinnostuneita asiakkaitamme! Mutta ketä kameroiden ja edittiohjelmien takana työskentelee? Annetaan tiimiläisten kertoa itse.

Erik Rauhala, Creative

Olen Erik ja silloin kun en ole töissä tykkään viettää aikaa TikTokissa sekä kuvata frendien kanssa someen sisältöä.
Mun spessuosaaminen on se, että pystyisin varmasti tekemään aiheesta kuin aiheesta mielenkiintoisen ja toimivan lyhytvideon.
Kivoin työ on tähän mennessä ollut ehdottomasti House of Juicy ja erityisesti siihen liittyvät kuvauspäivät! HOJ jengi<3

Henrietta Harju, Content Creator

Olen Henrietta ja töiden ulkopuolella kuvailen kavereiden kanssa sekä käyn kuntonyrkkeilemässä! Myös kirppareilla tulee kierreltyä paljon.
Mun spessuosaaminen on nähdä ja kuvata esteettisesti mielenkiintoisella tavalla! Rakastan romantisoida kaikkea.
Komppaan tiimikaveriani, House of Juicy tuo paljon iloa elämään! :) Ja jostain syystä sytyn Säästöpankin -videoiden raakaleikkaukselle.

Niklas Salonen, Executive Producer, Team Lead

Olen Niklas ja töiden ulkopuolella harrastan valokuvausta, secondhand-kauppojen kiertelyä, saaristossa hillumista ja lumilautailua.