Sisällöntuotanto

Tunnemme sosiaalisen median kanavat läpikotaisin. Suunnittelemme ja tuotamme kanavanatiiveja sisältöjä ja mainoksia yhdessä sisällöntuottajien sekä vaikuttajien kanssa. Tunnemme sosiaalisen median jakelukanavat - oli kyseessä sitten TikTok, YouTube, Instagram tai LinkedIn.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä tiimiimme →

Sisällöntuotanto

Sosiaalinen media on muuttanut markkinointia ja median kulutusta pysyvästi. Jotta yritys voi kilpailla asiakkaidensa huomiosta sosiaalisessa mediassa ja nousta algoritmien suosioon, tarvitaan laadukasta ja säännöllistä tarinankerrontaa, joka tuottaa aidosti lisäarvoa arkeen kohderyhmän kannalta relevanteissa kanavissa.  

Kiinnostavan ja sitouttavan some-sisällön suunnittelu ja tuotanto vaatii brändeiltä luovuutta, valloillaan olevien trendien haistelua, syvällistä asiantuntemusta käytettävistä kanavista sekä tietenkin resurssia ja työkaluja.

Sosiaalinen media on  enemmän kuin sisällön jakelukanava

Me Trootilla tuotamme kanavanatiivia sosiaalisen median sisältöä mainoksista jatkuvaan sisällöntuotantoon. Hengitämme sosiaalista mediaa ja pidämme tiimimme ajan tasalla uusimmista trendeistä, kanavista ja algoritmien päivityksistä. 

Suunnittelemme ja toteutamme itsenäisesti huippulaatuista sisältöä, joka täyttää brändin liiketoiminnalliset tavoitteet ja auttaa erottumaan kilpailijoista. Näin voit keskittyä liiketoiminnan ja markkinoinnin johtamiseen, kun me taas keskitymme brändisi tarinankerrontaan kiinnostavan sisällön avulla.

Tiedämme, miltä hyvä sisältö näyttää ja miten se integroidaan eri jakelukanaviin ja käyttötarkoituksiin. Toimimme kaikissa sosiaalisen median kanavissa, erityisesti TikTokissa, YouTubessa ja Instagramissa.

Tuomme vaikuttajat osaksi sisällöntuotantoa

Suomen parhaiden some-ammattilaisten lisäksi meillä Trootilla on kontakti laajaan sisällöntuottajaverkostoon, joilla on vuosien kokemus menestyksekkäästä kiinnostavan sisällön toteuttamisesta omille sosiaalisen median kanavilleen. Sen sijaan, että käyttäisimme vaikuttajia vain kasvona tai mediakanavana vaikuttajamarkkinointikampanjoissa, hyödynnämme vaikuttajia myös asiantuntijoina osana sisäisiä tiimejämme. Yhdessä vaikuttajien ja sisällöntuottajien kanssa voimme rakentaa erikoistuneen sisältötiimin tarpeisiisi. Näin varmistamme, että sisältö puhuttelee aina valittua kohderyhmää. 

Räätälöimme aina tarpeisiisi sopivan ratkaisun tuotelanseerauskampanjoista always-on -tekemiseen.

Palveluitamme: 

  • Konseptointi & sisältöteemat
  • Sisällön suunnittelu
  • Sosiaalisen median sisällöntuotanto & mainostuotannot
  • Jakelu & SEO-optimointi
  • Yhteisömanagerointi

Mikäli etsit kumppania sosiaalisen median strategiseen suunnitteluun, lue lisää palveluistamme täältä.

Etsitkö kumppania sisällöntuotantoon? Ota yhteyttä tiimiimme: business@troot.fi

Referenssit aiheesta

Kirjoitukset aiheesta