Kaisa Suomela

2.5.2023

Creative Content Production esittäytyy

Minkälainen kolmikko Trootin kameroiden ja edittiohjelmien takana työskentelee? Annetaan tiimiläisten kertoa itse.‍

Erik Rauhala, Creative:

Olen Erik ja silloin kun en ole töissä tykkään viettää aikaa TikTokissa sekä kuvata frendien kanssa someen sisältöä.Mun spessuosaaminen on se, että pystyisin varmasti tekemään aiheesta kuin aiheesta mielenkiintoisen ja toimivan lyhytvideon.Kivoin työ on tähän mennessä ollut ehdottomasti House of Juicy ja erityisesti siihen liittyvät kuvauspäivät! HOJ jengi<3‍

Henrietta Harju, Content Creator:

Olen Henrietta ja töiden ulkopuolella kuvailen kavereiden kanssa sekä käyn kuntonyrkkeilemässä! Myös kirppareilla tulee kierreltyä paljon.Mun spessuosaaminen on nähdä ja kuvata esteettisesti mielenkiintoisella tavalla! Rakastan romantisoida kaikkea.Komppaan tiimikaveriani, House of Juicy tuo paljon iloa elämään! :) Ja jostain syystä sytyn Säästöpankin -videoiden raakaleikkaukselle.

Niklas Salonen, Executive Producer, Team Lead:

Olen Niklas ja töiden ulkopuolella harrastan valokuvausta, secondhand-kauppojen kiertelyä, saaristossa hillumista ja lumilautailua. Mun spessuosaaminen on toimivan valokuvan rakentaminen ja huomion kiinnittäminen olennaiseen. Lyhytvideoiden osaaminen, some-tekeminen, työyhteisö Trootilla ovat omaa luokkaansa. Meillä on mieletön mahdollisuus olla mukana vaikuttamassa yrityksen tulevaisuuden näkymiin!

Haluatko lisätietoa? Ota yhteyttä tiimiimme!
Ota yhteyttä
Webinaaria ei löydy