Webinaari: Brändin rakentaminen TikTokissa
Ilmoittaudu mukaan

Troot on some-markkinoinnin
kumppani edelläkävijöille

Tarjoamme kaiken strategisesta suunnittelusta luoviin sisältöihin, mainontaan ja vaikuttajamarkkinointiin saman oven takaa.

Ota yhteyttä
Markkinoinnin kumppani edelläkävijöille

Mitä teemme?

Luovat konseptit

Konsepti on punainen lanka, jonka ohjaamana luodaan yleisöä puhuttelevaa markkinointiviestintää. Konsepti pohjautuu brändin strategiaan, kilpailija-analyysiin ja kohderyhmästä datan avulla löydettyyn oivallukseen. Konseptin avulla varmistetaan, ettei sosiaalisen median markkinointi jää brändistä irralliseksi.

Strateginen suunnittelu

Sosiaalisen median strategia pohjautuu aina brändin liiketoiminnallisiin tavoitteisiin. Strategiatyössä määritellään selkeät tavoitteet, mittarit, roolit ja toimintatavat markkinointiviestinnälle ja työantajabrändin rakentamiselle sosiaalisessa mediassa.

Vaikuttajamarkkinointi

Vaikuttajamarkkinointi on ollut toimintamme ytimessä vuodesta 2014. Suunnittelemme ja toteutamme jatkuvaa ja kampanjaluonteista vaikuttajamarkkinointia.

Sisällöntuotanto

Tunnemme sosiaalisen median kanavat läpikotaisin. In-house tiimimme suunnittelee ja toteuttaa kanavanatiiveja sisältöjä ja mainoksia. Hyödynnämme vaikuttajia osana sisällöntuotantoa. Tunnemme sosiaalisen median jakelukanavat - oli kyseessä sitten TikTok, YouTube, Instagram tai LinkedIn.

Mainonta

Puhutteleva sosiaalisen median sisältö ansaitsee tuekseen jakelun jonka avulla tavoitetaan lisää haluttua kohderyhmää ja varmistetaan kaupalliset tulokset. Emme vain buustaa sokeasti sisältöjä vaan kohdennamme sosiaalisen median mainonnan kuhunkin kanavaan sopivaksi. Tarjoamme palvelut aina mediasuunnittelusta mainonnan ostamiseen, raportointiin ja analysointiin.

Tapahtumat

Vaikuttajavetoiset tapahtumat ja kiertueet saavat massat liikkeelle. Suunnittelemme ja toteutamme elämyksellisiä, vaikuttajavetoisia tapahtumia livenä tai verkossa.