Troot on markkinoinnin kumppani edelläkävijöille

Kehitämme edelläkävijäbrändejä modernin markkinoinnin keinoin.


Olemme kumppani edelläkävijöille, jotka haluavat luoda ja rakentaa brändejä sosiaalisessa mediassa.

Yhdistämme datalla ohjatun strategisen suunnittelun, luovat konseptit, autenttiset sosiaalisen median sisällöt, mainonnan ja tapahtumat oivaltavaksi sekä tulokselliseksi markkinointiviestinnäksi.

Ota meihin yhteyttä
Markkinoinnin kumppani edelläkävijöille

Strateginen suunnittelu

Sosiaalisen median strategia pohjautuu aina brändin liiketoiminnallisiin tavoitteisiin. Strategiatyössä määritellään selkeät tavoitteet, mittarit, roolit ja toimintatavat markkinointiviestinnälle ja työantajabrändin rakentamiselle sosiaalisessa mediassa.

Referenssi aiheesta:

Jaffa Juicy

Näin luotiin Suomen seuratuin virvoitusjuomabrändin TikTok-tili

House of Juicy on kuin parhaan kaverin kämppä, jossa on aina hyvä meininki – näin luotiin Suomen seuratuin virvoitusjuomabrändin TikTok-tili vain muutamassa kuukaudessa.

Lue lisää

Luovat konseptit

Konsepti on punainen lanka, jonka ohjaamana luodaan yleisöä puhuttelevaa markkinointiviestintää. Konsepti pohjautuu brändin strategiaan, kilpailija-analyysiin ja kohderyhmästä datan avulla löydettyyn oivallukseen. Konseptin avulla varmistetaan, ettei sosiaalisen median markkinointi jää brändistä irralliseksi.

Referenssi aiheesta:

Paula

Vaikutus kohderyhmään sisällöillä ja kiinnostavalla tarinalla

Z-sukupolven nuoret suhtautuvat mainontaan kriittisemmin kuin aiemmat sukupolvet. Siksi vaikutus kohderyhmään pitää tehdä koukuttavalla sisällöllä ja kiinnostavalla tarinalla.

Lue lisää

Vaikuttajamarkkinointi

Vaikuttajat ovat olleet toimintamme ydin vuodesta 2014, joten tunnemme vaikuttajakentän paremmin kuin kukaan muu. Kartoitamme sopivat vaikuttajat dataa ja sekä asiantuntijamme näkemystä hyödyntäen. Vastaamme kampanjan tai jatkuvan vaikuttajamarkkinoinnin suunnittelusta, toteutuksesta ja analysoinnista.

Referenssi aiheesta:

Lue lisää

Sisällöntuotanto

Tunnemme sosiaalisen median kanavat läpikotaisin. In-house tiimimme suunnittelee ja toteuttaa kanavanatiiveja sisältöjä ja mainoksia. Hyödynnämme vaikuttajia osana sisällöntuotantoa. Tunnemme sosiaalisen median jakelukanavat - oli kyseessä sitten TikTok, YouTube, Instagram tai LinkedIn.

Referenssi aiheesta:

Panasonic

Sisällöistä tukea myyjille

Kun tavoitteena on kerätä liidejä ja vaikuttaa positiivisesti ostopäätökseen hinnakkaan tuotteen kohdalla, toimii tunteisiin vetoava, mutta informatiivinen sisältö kuluttajalle.

Lue lisää

Mainonta

Puhutteleva sosiaalisen median sisältö ansaitsee tuekseen jakelun jonka avulla tavoitetaan lisää haluttua kohderyhmää ja varmistetaan kaupalliset tulokset. Emme vain buustaa sokeasti sisältöjä vaan kohdennamme sosiaalisen median mainonnan kuhunkin kanavaan sopivaksi. Tarjoamme palvelut aina mediasuunnittelusta mainonnan ostamiseen, raportointiin ja analysointiin.

Referenssi aiheesta:

Lue lisää

Tapahtumat & koulutukset

Vaikuttajavetoiset tapahtumat ja kiertueet saavat massat liikkeelle. Suunnittelemme ja toteutamme elämyksellisiä, vaikuttajavetoisia tapahtumia livenä tai verkossa. Tarjoamme brändeille vaikuttaja- ja some-markkinoinnin koulutuksia asiantuntijoidemme johdolla. Koulutukset räätälöidään aina tavoitteiden mukaan ja ovat kestoltaan tunnista puoleen päivään.

Referenssi aiheesta:

Kpedu

Opiskelijamessut etänä

Miten peruskoululaisille suunnatut opiskelijamessut toteutetaan etänä ja miten jatko-opiskelumahdollisuuksia pohtivat yhdeksäsluokkalaiset saadaan tutustumaan ammattiopiston tarjontaan?

Lue lisää