Trootin tuottamalle sarjalle kaksi Kultainen Venla -ehdokkuutta!

Trootin ja sisällöntuottaja Daniel Aholan yhteistyön tuloksena tänä vuonna Ruutuun tuotettu “Poliisia ja Rosvoa” -sarja on ehdolla Kultainen Venla -gaalan Vuoden Ohjelma -kategoriassa! Lisäksi itse Daniel Ahola on ehdolla Vuoden Esiintyjäksi.
Lue lisää →

Vaikuttajamarkkinointia vaivattomasti – Miksi yritysten tulisi kääntyä markkinointitoimiston puoleen?

Kun vaikuttajien rooli digitaalisessa markkinoinnissa on vahvistunut, monet yritykset ovat päätyneet pohtimaan, kuinka he voisivat parhaiten hyödyntää vaikuttajia kampanjoissaan. Tämä onkin oiva hetki harkita markkinointitoimiston apua vaikuttajamarkkinoinnin toteuttamisessa. Tässä blogipostauksessa kerromme, miksi yritysten kannattaa hyödyntää Trootia vaikuttajamarkkinoinnissa ja siten maksimoida kampanjan tavoitteiden onnistuminen.
Lue lisää →

Syksyn 2023 sometrendit

Vuosi 2023 on tuonut mukanaan joukon kiehtovia konkreettisia sometrendejä. Kesällä somen valtakunnassa etenkin livelähetykset, käyttäjien luomat -sisällot (UGC = user generated content) ja erityisen tarkat niche -sisällöt nousivat entistä suurempaan suosioon, ja ne ovat mullistaneet tapaa, jolla somen käyttäjät kuluttavat sisältöjä sosiaalisen median alustoilla.
Lue lisää →

Mitä vaikuttajamarkkinointi maksaa?

Kaupallisten yhteistöiden hinnoittelu perustuu usein kysyntään ja tarjontaan. Hintaan vaikuttavat myös tekijät, kuten vaikuttajan tavoittavuus, brändiarvo, käytetyt kanavat, yhteistyön kesto, sisällöntuotannon tapa ja laatu.
Lue lisää →

Mistä vaikuttajille maksetaan? Vaikuttamarkkinoinnin keinot ja hinnoittelu

Vaikuttajamarkkinoinnin hinnoittelu herättää paljon keskustelua ja kummastusta, vaikka sillä onkin merkittävä rooli markkinointibudjeteissa. Tässä artikkelissa tarkastelemme, mistä vaikuttajamarkkinoinnin hinta muodostuu.
Lue lisää →

Kohti vastuullisempaa some- ja vaikuttajamarkkinointia

Digitaalisten mainoskampanjoiden hiilijalanjälki on merkittävä. Koko internetin osalta hiilijalanjälki on verrattavissa globaalisti jo lentoliikenteeseen. Lentoliikenteen rooli kantaa some-keskusteluissa valtaosan ilmastohäpeästä, mutta nyt on aika keskustella myös digimainonnan askelmerkeistä kohti vastuullisempaa tulevaisuutta.
Lue lisää →

Webinaari: Erotu brändinä hyödyntämällä monipuolisesti erilaisia vaikuttajia

Somessa -webinaarisarjan ensimmäisessä jaksossa Trootin Influencer Marketing Executive Lauri Talja kertoo, mitä brändin tulee tietää vaikuttajamarkkinoinnista vuonna 2023. 
Lue lisää →

Webinaari: Somevuosi 2023

Somessa -webinaarisarjan ensimmäisessä jaksossa Trootin Account Manager Laura Seppänen ja Account Director Sade Yrjölä kertovat, mitä brändin tulee tietää somessa viestimisestä vuonna 2023. 
Lue lisää →

TikTok made me do it – eli kuinka suunnitella sisältöä TikTokiin audio edellä?

Miten brändi voi käytännössä luoda paitsi tekijänoikeudet huomioonottavaa myös luovaa lyhytvideosisältöä? Trootin creative Erik Rauhala opastaa alkuun, lue Erikin vinkit tästä artikkelista.
Lue lisää →

Miten kasvattaa myyntiä sosiaalisen median avulla?

Sosiaalinen media mielletään usein viestinnän tai mainonnan kanavaksi. Mutta mitä muita keinoja yrityksellä on kasvattaa liiketoimintaa somen avulla? Nappaa tästä kolme uutta ideaa myynnin kasvattamiseen sosiaalisen median avulla! 
Lue lisää →