Joona Haatainen

14.6.2021

Kirkastimme Trootin tarjooman


Olemme viimeisen vuoden aikana kehittäneet Trootin tarjoomaa vastaamaan entistäkin paremmin asiakkaidemme tarpeita.

Tekemisemme ytimessä ovat toki edelleen vaikuttajat ja some sekä vahva ymmärrys sosiaalisen median kulttuureista ja yhteisöjen rakentamisesta. Merkittävin muutos toiminnassamme on se, että omien edustusvaikuttajiemme lisäksi olemme tehneet yhteistyötä yli 1000 vaikuttajan kanssa aina julkkiksista mikrovaikuttajiin kuudessa eri maassa. Toimimme teknologiaa ja asiantuntijoidemme näkemystä hyödyntäen sekä suoraan itsenäisten vaikuttajien että vaikuttajien edustajien kanssa.

Koska me Troottilaiset tunnemme sosiaalisen median kanavat läpikotaisin, oli meille luontevaa vahvistaa tarjoomaamme sosiaalisen median sisältöihin myös vaikuttajien omien kanavien ulkopuolella. Suunnittelemme ja toteutamme myös sosiaalisen median kokonaisratkaisuja ja kanavanatiiveja sisältöjä (jatkuva sisällöntuotanto tai kampanja) yhdessä sisällöntuottajien kanssa.

Jatkossa uusi Troot Creators -tiimimme vastaa edelleen tiettyjen nimettyjen Troot-vaikuttajien kaupallisesta kehittämisestä ja yhteistöistä. Kun siis mielessä on esimerkiksi Lakolle, Veronica Verholle tai vaikkapa Nikolle ja Santulle sopiva yhteistyö, ota yhteys Trootin Head of Creators Lauri Taljaan. Käy katsomassa koko Troot Creators -poppoo täältä.

Ota yhteyttä tiimiimme!


Katso myös

Tutustu blogiimme→

Tony Stepanow

8.9.2021

Vuoden kaupallisin sesonki tulee! Hyödynnä vaikuttaja- ja somemarkkinoinnin mahdollisuudet

Trootin Account Director, FMCG-asiakkuuksien liidi ja mielettömistä brändidiileistä syttyvä Tony Stepanow jakaa ideansa ja vinkkinsä loppuvuoden oivaltavaan sisältösuunnitteluun. 
Lue lisää →

Joona Haatainen

13.8.2021

Troot vahvistaa sosiaalisen median osaamistaan – luova strategi Stefani Kirilova liittyy tiimiin

Vaikuttaja- ja somemarkkinointiin erikoistunut luova toimisto Troot syventää entisestään sosiaalisen median osaamistaan, kun Trootin tiimiä on saatu vahvistamaan kansainvälisen sosiaalisen median markkinoinnin taustainen luova strategi Stefani Kirilova.
Lue lisää →