Kaisa Suomela

12.6.2021

Trootin tuotannon tiimin uudet vahvistukset: vaikuttajamarkkinoinnin moniosaajat Essi ja Erik

Tammikuussa Trootin tuotannon ja suunnittelun tiimi vahvistui entisestään kun mukaan poppooseen liittyivät Essi Knuuti ja Erik Rauhala. Kumpikin on ehtinyt haalimaan rautaisen kokemuksen sekä sosiaalisen median että vaikuttajamarkkinoinnin parista. Essi siirtyy Trootille sosiaalisen median asiantuntijatoimisto Kuriosta, Erik Rauhala A-lehtien vaikuttajamarkkinoinnin parista. Päästetäänpä uudet tyypit itse ääneen ja tutustutaan pikaisesti!

Kuka olen?

Essi Knuuti, 30-vuotias KTM ja tuore Creative Producer Trootilla

Erik Rauhala, KTM, Tokkeri ja tuore Creative Producer Trootilla

Miten päädyin Trootille?

Essi: Olin törmännyt Trootiin jo vuosia aiemmin ja se oli jäänyt mieleeni kiinnostavana työpaikkana, sillä vaikuttajamarkkinointi on innostanut minua jo pitkään. Kun huomasin rekryilmoituksen, ei voinut muuta kuin hakea ja tässä ollaan valmiina uusiin juttuihin!

Erik: Troot on vaikuttajamarkkinoinnin pioneeritoimistona kiinnostanut jo pidemmän aikaa. Päädyin Trootille kuitenkin oikeastaan osittain sattuman ja osittain kohtalon kautta, vähän aikaisemmin kuin olin omassa urapolussani suunnitellutkaan.

Mikä inspiroi minua työssäni?

Essi: Minua inspiroi mielenkiintoinen työnkuva, uuden oppiminen ja huippu työporukka.

Erik: Luovat ja toimivat vaikuttajamarkkinointiyhteistyöt sekä tietysti toimiston hyvä ilmapiiri ja rautaiset ammattilaiset, joilta voi oppia jatkuvasti uutta.

Mikä on intohimoni vapaa-ajalla? Joku hassu ominaisuuteni?

Essi: Kuluvan vuoden aikana olen koukuttunut entistä pahemmin kaikkiin sarjoihin. Haluaisin katsoa sarjojen tuotantokaudet kerralla putkeen! Toki myös somessa pyöriminen kuuluu vapaa-aikaani enemmän tai vähemmän. Vaikka töissä minulle on luontevaa käyttää kalenteria tietokoneella, vapaa-ajalla kirjoitan kaiken tärkeän edelleen paperikalenteriin.

Erik: Omat intohimoni löytyvät matkustamisen sekä sisällöntuotannon parista. Tällä hetkellä vietän myös laittoman paljon aikaa TikTokissa!

Katso myös

Tutustu blogiimme→

Joona Haatainen

14.6.2021

Kirkastimme Trootin tarjooman

Kirkastimme Trootin tarjoomaa vastaamaan entistäkin paremmin asiakkaidemme tarpeita.
Lue lisää →

Kaisa Suomela

14.6.2021

Tutkimus: sosiaalisen median vaikuttajan suositukseen luotetaan julkisuuden henkilöä enemmän 

Tutkimme keväällä suomalaisten suhtautumista sosiaaliseen mediaan ja vaikuttajamarkkinointiin. Tavoitteenamme oli ymmärtää syvällisemmin kuluttajien sosiaalisen median käyttöä sekä suhdetta eri medioihin ja vaikuttajiin.
Lue lisää →