Panasonic

Kampanja

Panasonic halusi saada Suomalaiset vaihtamaan 90-luvulla hankkimansa ilmalampöpumput uusiin sekä kasvattaa tuotteidensa haluttavuutta omakotitaloasujien keskuudessa.

Tausta & insight:

Lämmitysratkaisujen markkinointi on ollut perinteisesti hyvin teknistä ja hintavetoista. Kuluttajat eivät ymmärrä ilmalämpöpumpun todellisia hyötyjä kuten vaikutusta ympäristöön, mukavuuteen ja lämmityskustannuksiin.

Ratkaisu: 

Suunnittelimme ja toteutimme ”Fiiliksiä ilmalämpöpumpuista” kampanjan jonka ytimessä oli videosarja jossa dokumentaristi Arman Alizad keskusteli kolmen eri elämäntilanteessa olevan perheen kanssa ilmalämpöpumpuista ja niiden tuomista hyödyistä.

Samaistuttavien henkilöiden ja tarinoiden kautta rakennettiin luottamusta Panasonicin ilmalämpöpumppuja kohtaan sekä inspiroitiin aiheesta kiinnostuneita kuluttajia. Sisällöt julkaistiin alkusyksytä joten pystyttiin vaikuttamaan tehokkaasti kuluttajien ostopäätökseen säiden kylmentyessä.

Kampanjaa ilmiöitettiin ja yleisöä ohjattiin laskeutumissivulle some- ja VOD-mainonnan sekä Arman Alizadin some-kanavien kautta.  

Tulokset!

Kampanja oli menestys ja ylitti tavoitteet moninkertaisesti. Se keräsi yli miljoona impressiota (orgaaninen + ostettu) joista 600.000 Arman Alizadin kanavissa (Instagram & Facebook). Mainonnan kautta tavoitettiin +135.000 omakotitaloasujaa.

Kampanjasivulla vieraili yli 12.000 kuluttajaa (65% mainonnan kautta) jotka osallistuivat yli 3500 kertaa Fiiliksiään ilmalämöpöpumpuista kilpailuun. Verkkosivujen kautta kerättiin suoraan noin 500 liidiä.

Kiinnostava sisältö tehosti merkittävästi mainontaan sitoutumista some-mainosten engagemen raten ollessa 8.3% (keskiarvo 0.5-3%).

+12.000 vierailua verkkosivuilla kampanja-aikana

+3500 kilpailuun osallistunutta

n. 500 liidiä

Panasonic halusi saada Suomalaiset vaihtamaan 90-luvulla hankkimansa ilmalämpöpumput uusiin sekä kasvattaa tuotteidensa haluttavuutta

Tutustu kampanjaan

Panasonic
Tik Tok mainontaInstagram mainontaYouTube mainonta

Caverion

Työnantajamielikuva & rekrytointi

Miten kiinteistötekniikkayhtiö voi hyödyntää sosiaalisen median mahdollisuuksia osana työnantajamielikuvan rakentamista ja rekrykampanjointia?

Tik Tok mainontaInstagram mainontaYouTube mainonta

Jaffa Juicy

TikTok-strategia

House of Juicy on kuin parhaan kaverin kämppä, jossa on aina hyvä meininki – näin luotiin Suomen seuratuin virvoitusjuomabrändin TikTok-tili vain muutamassa kuukaudessa.

Tik Tok mainontaInstagram mainontaYouTube mainonta

Pirkka

Vaikuttajastrategia

Vahvaan kohderyhmä­ymmärrykseen ja vaikuttajien sisältöjen tuntemiseen perustuva strateginen suunnittelu yhdistettynä monikanavaiseen toteutukseen tuottaa näkyviä tuloksia. 

Tik Tok mainontaInstagram mainontaYouTube mainonta

Paula

TikTok-Kampanja

Z-sukupolven nuoret suhtautuvat mainontaan kriittisemmin kuin aiemmat sukupolvet. Siksi vaikutus kohderyhmään pitää tehdä koukuttavalla sisällöllä ja kiinnostavalla tarinalla.