Joona Haatainen

21.12.2023

Trootin tuottamalle sarjalle kaksi Kultainen Venla -ehdokkuutta!

Trootin ja sisällöntuottaja Daniel Aholan yhteistyön tuloksena tänä vuonna Ruutuun tuotettu “Poliisia ja Rosvoa” -sarja on ehdolla Kultainen Venla -gaalan Vuoden Ohjelma -kategoriassa! Lisäksi itse Daniel Ahola on ehdolla Vuoden Esiintyjäksi.

Huippusuosioon noussut sarja on ollut yksi syksyn 2023 katsotuimmista sarjoista Ruudussa ja se on herättänyt laajalti kiinnostusta yleisön keskuudessa. Sarja yhdistelee nokkelalla ja viihdyttävällä tavalla huumoria, odottamattomia käänteitä ja jännitystä, kun suomalaisille somesta ja televisiosta tutut kasvot pakenevat Daniel Aholan poliisitiimiä Suomen suurimmissa kaupungeissa – panoksena tietenkin 1000 € rahapotti.

Danielin alunperin Youtubestakin tuttu ja myöhemmin suoratoistopalveluun adaptoitu Poliisia ja rosvoa -formaatti rikkoo lineaarisen television rajoja sen tuotantotavoilla, käsikirjoituksella ja henkilövetoisella konseptilla. Saamamme palaute vahvistaa, että sarjan parissa viihtyy katsoja iästä riippumatta.

Molemmat kategoriat ovat yleisöäänestyksiä ja täältä voit käydä antamassa oman äänesi: https://www.kultainenvenla.fi/kultainen-venla/

Tästä pääset katsomaan Ruutuun Poliisia ja Rosvoa -sarjaa: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/daniel-ahola-poliisia-ja-rosvoa

Haluatko lisätietoa? Ota yhteyttä tiimiimme!
Ota yhteyttä
Webinaaria ei löydy